Шуслеровите соли – убиец на акне номер 1

Едни от най-досадните усложнения са кожните дефекти. Особено жените страдат от тях, тъй като идеалът за красота предлага един перфектен и безупречен тен. Много млади хора са поразени от акне, а традиционната медицина не може трайно да да помогне. За съжаление болните разказват за редовни маратони от лекар до лекар. Ако човек принадлежи сам към една от жертвите, които това страдание носи, може да се опита да се реши проблема с използването на шуслеровите соли. Особеното при терапията с с тях е , че в резултат на тяхното прилагане се премахнат функционалните неизправности в организма. Д-р Шуслер открива навремето в хода на изследванията си тези 12 минерални соли и ги категоризира според областта на приложение и начин на действие. През годините са били добавени още 15 други допълнителни минерални соли. Днес потребителят има избор измежду общо 27 шуслерови соли, всяка от които е предназначена за различни приложения. Има също комбинирани варианти срещу акне, при които се използват и локално действуващи продукти с Шуслерови соли ,които вече са помогнали на много хора. Ако искате да се борите с акне чрез шуслерови соли, то това става само с правилната дозировка.

Наистина ли може чрез Шуслеровите соли да се пребори акнето?

Само в комбинация шуслеровите соли могат да развият пълния си набор от ефекти и така може успешно да се преборим с акнето. Така комбинация от шуслерови соли 1, 11 и арсеникум йодатум 9 CH е идеална за лечение при акне с голяма повърхност. Преди приложението на шуслерови соли за лечение на акне трябва непременно да се консултирате с лекар, за да се изключи друга диагноза освен обичайното акне. Възпалителните явления по кожата не винаги са причинени от запушени пори, те могат да бъдат знак за инфекция. Само когато сте сигурни, че става дума за обичайното акне в истинския смисъл, може да се балансира организма чрез шуслерови соли. Повече информация на тази тема, как се повлиява акнето от шуслеровите соли може да бъде намерена при консултация с Шуслеров терапевт или в Лицензираните интернет аптеки. Само след цялостна медицинска оценка може да бъде проведено лечение с шуслерови соли срещу акне.

При приготвяне на локални продукти от Шуслерови соли особено важно е да се отстрани млечната захар, която е основната съставка на таблетките.

Ако не спазите горното условие, или използвате препарати, които не са приготвени от специалисти,можете да влошите състоянието на кожата си, защото всяка захар, и млечната, в това число, е много добра среда за развитие на микроби.

Шуслерови кремове и лосиони, приготвени в аптека Дара по специална технология, можете да поръчате по телефон 0878880017 или на www.aptekadara.com

Прочети още