Чисти Шуслерови соли

Това е 100%  хомогенна  форма на Шуслерови соли без участието на фармакологично активни химически вещества или помощни вещества, лактоза, глутен, нишесте, алергени и консерванти. (Иначе казано, не съдържа други вещества освен Чисти Шуслерови соли, които оригинално са създаени в тази форма- като  разтвор). Подходящи са за приемане от алергични към лактоза индивиди, диабетици, индивиди с бъбречни и чернодробни заболявания. Чистите Шуслерови соли Дара  са приложими от най-ранна детска възраст. Абсолютно безопасни са, затова дозировката за деца над 6 години и възрастни  е еднаква. Могат да се приемат без опасност от предозиране. Не съдържат примеси и помощни вещества. Разрежданията D6 / D12 са именно тези биохимични разреждания, които са характерни за естественото състояние на солите в клетъчната  протоплазма  на човешкото тяло.  Поради това кожата,  лигавиците и органите на физиологичните системи в човешкото тяло не реагират с    нежелани усложнения. Това обуслава тяхната абсолютна безопасност дори при продължително приложение.

Транспорта в организма се извършва по осмотичен път ( не се нуждаят от кръвния ток, нито минават през стомаха, за да достигната до прицелния орган). Тази характеристика позволява ефективно третиране на тъкани без кръвоснабдяване (хрущялни тъкани, ставни повърхности, сухожилия). Осмотичния транспорт е причина за изключителната бързина на въздействие-  първите ефекти настъпват 1-2 минути след прилагане. Този механизъм е в основата на специфичното им действие “ До балансиране на системата, без предозиране”. ( От биологията помним, че осмотичното налягане винаги се изравнява от двете страни на полупропускливата  мембрана).

Произведени са при спазване на най-високите  GMP стандарти за фармацевтично производство.

Фармацевтичното одобрение на Чисти  Шуслерови соли Дара е гарантирано със знака  ” Pharmaceutically approved” на  Агенцията за Бизнес Стандарти, гарантиращ високата им ефективност при приложение.

Най-важното предимство на Чистите Шуслерови соли Дара е, че могат да бъдат използвани за поддържане на естественото здраве и финкционалното равновесие на здравия организъм и дълготрайно да служат за безопасна и природосъобразна профилактика на всеки, който живее 100% Natural ( Чистите Шуслерови соли Дара са сертифицирани по стандарта “100% Natural “ ).