Как се приемат Шуслеровите соли?

Таблетките се поставят под езика и се оставят бавно да се разтопят. Това позволява активните съставки да бъдат абсорбирани от лигавицата на устата.

Обичайна дозировка: 3 – 6 пъти на ден по 1 таблетка
Препоръчително е половин час преди и след приема да не се употребяват храна и течности.

Остро състояние
При наличието на остро състояние дозировката може да се увеличи многократно в зависимост от тежестта на симптомите. В такъв случай е възможно таблетките да се разтварят в гореща вода и да се изпият на бавни глътки, или да се приемат часто през няколко минути с цел по-бързо повлияване на състоянието.

Може ли солите на д-р Шуслер да бъдат приемани с конвенционалните медикаменти?
Да, няма никакви противопоказания за приемането на 12-те соли на д-р Шуслер заедно с традиционните медикаменти. Разбира се, винаги се съветвайте с вашия лекар. Другите медикаменти не могат да повлияят на ефективността на биохимичното лечение.

Имат ли странични ефекти?
Следвайте препоръчителния прием. Запомнете, че приемането на повече от 100 таблетки на ден има разхлабващ ефект. За повече информация попитайте вашия лекар.

Откъде мога да си купя Шуслерови соли?
Тъй като Шуслеровите соли са със статут на лекарства без рецепта, можете да ги закупите единствено от аптеките. Тук ние ви предлагаме възможност да си ги закупите от онлайн аптека “Дара”.

Прочети още